Tjabba tjena hallå

Okej, jag vet....jag har inte uppdaterat på flera dagar. Men har faktiskt inte tid längre. Det här är första gången jag sitter vid datorn på tre dagar. Och det är INTE okej om det är mig det handlar om. För jag är den största datornörden. Haha. Har inte ens haft tid att plugga, det är fetma otur för imorron har jag franska prov. Och jag kan säga er att jag inte pluggat ett piss. Plugg är inte min grejj nu förtiden. Mina dagar ser ut såhär: Gå upp tidigt, gå till skolan, komma hem och äta, sova i nån timma, dansa och sen sova och sen igen gå upp tidigt, gå till skolan, komma hem och äta, sova i nån timma, dansa och sen sova. Ehm...hej vart är pluggtiden då på mitt lilla schema? Ja det kan man fråga sig. Nej men får väl ta och plugga på något sett haha..för så här kan jag inte hålla på. Alla mina betyg rasar, NOT GOOD ASTRID!

/ astrilistus

RANDOM NEW MUSIC


T.I ft. Justin Timberlake - Dead And Gone



Lil Wayne ft. Lyod -Things You Do



T-Pain - I'm Missing You



Akon ft.Tay Dizm - Dream Girl



Flo-Rida - Touch me



Chris Brown - Save me



The dream ft. Mariah Carey - My love



Omarion - Movin

Fan fan fan!

Jag har så himla ont i nacken och ryggen att jag inte ens kan gå i våran lilla lägenhet. Så fort jag tar ett steg värker det och jag börjar gnälla som en kärring. Asså seriöst nu förstår jag hur tanter känner sig. Varför dom går med böjd rygg och gnäller om hur ont de har överallt. Precis så känner jag mig just nu och jag tycker seriöst synd om människor som lider av sånn här smärta varje dag (för det lär det ju finnas..)


Aja nu är min fredags kväll sabbad då. Hade ju tänkt att ha kul men nej så blir det INTE :O:O:O

/ astrilistus

Bilder från Sunnerstabacken



Jag posar lite



Och igen höhö



Jag och KLara vilar lite



Karin och Elin kommer och checkar läget lite



Elin och Karin waiting for da bus



Den lite lättare backen sidan av den lite svårare med lift. Höhö.

/ astrilistus

Ont i hela fuckin kroppen!

Jag åkte skidor igår med Klara i sunnersta backen. Efter ett tag när jag åkt lite ville jag prova att hoppa från det stora hoppet (hade tidigare bara hoppat lite på sidan som var ett mindre hopp). I alla fall, när jag hoppat och precis ska landa knockar jag till hakan med västa smällen i knät så jag får ont i nacken och huvudet. Så på morronen märker jag att jag inte kan röra min nacke och rygg. Och så fort jag böjer min nacke eller min rygg gör det fett ont (det känns som träningsvärk eller nåt). Sjukt jobbigt. Så nu kanske jag inte kan träna boxning idag.

/ astrilistus

me lajjk look book









Mitt rum under byggnad

Jag håller på att fixa mitt rum nu. Har hållt på med det i typ ett år nu pga av att min pappa är så seg hela tiden och inte vill skjutsa mig hit och dit för att köpa saker. Sen om man ber honom köpa nåt ska han köpa det i fel färg. Fett irriterande. Men ungefär så här långt har jag kommit på ETT ÅR!

Det som är klart och köpt:

* Mina vita väggar
* Sängram
* Madrass
* Nya örngott och påslakan
* Fodral till mina sidokuddar

Det som är kvar:

* Småkuddar
* Ny färg på överkastet
* Ny färg på gardirnera
* Nya tavlor med svart ram
* Ny lampa

Men det är skönt att det är småsaker kvar. Och sängramen köpte pappa i vit färg medans jag ville ha i svart. Så måste måla om den nån dag när jag har tid. Eftersom vi köpte den i somras, och jag tror inte dom byter ut NU liksom.

/ astrilistus

Sega papa

Jag väntar på att min pappa ska komma hem så vi kan gå och köpa en ny madrass till min säng. Asså fett seg! Fattar inte vart han håller hus hela tiden. Han skulle sluta 6 och det lär inte ta mer än 20 minuter att åka från Gottsunda till stan. Fett sur just nu. Vill för fan ha min madrass som jag väntat på i flera månader.

/ astrilistus

Oh my god

 

I wanna run, run smash into you

:***

Every time that i'm near you its like my heart gets weak
Feels like im loosing my breath makin it hard to speak

----------------------------------------------------

Karina Pasian - Cant find the words

Diggar Lily Allen!



Söndagstråk

Det är dansen som gör mina söndagar till en värd dag. Annars brukar aldrig nånting hända. Ganska synd för hur många söndagar har man inte slösat bort i sitt liv genom att bara chilla lite och kolla på film. Helt meningslöst tycker jag. Hatar sånna dagar. Man känner sig fastklistrad vid data stolen och tvsoffan. Me dont likE. Och att stan stänger så tidigt. Liksom fyra? Jag har inte ens hunnit vakna då! Eller okej där överdrev jag lite men men ni fattar nog vad jag menar haha. Tycker dom borde ha öppet lika länge alla dagar, alltså till klockan sju. Haha säger JAG som inte jobbar och inte vet hur det är att vara säljare.

Puss och kram, nu ska jag (som alltid) kolla på en film. Vilken det blir...vet jag inte. Det visar sig i framtiden. Hare gööttt allihopa! <3

/ astrilistus

Dagens shopping

Köpte ett par sjukt snygga skor idag från H&M. Här nedan ser ni hur dom ser ut. Visst är dom läckra ? Jag är jätte nöjd med dom och det var på tiden att jag köpte ett par pumps. Men nu ska jag gå och duscha för andra gången idag så pusselipuss.

 

/ astrilistus

Puss på er!

Glad alla hjärtans dag allihopa!


Fredag den trettonde

Haha, det har verkligen varit en otursfredag för mig. Eller okej, det har väl inte varit sa överdrivet. Men när jag var påväg till bussen till boxningen idag, snubblade jag till på en sånn där A-brunn. Alla typ kolla snett på mig men jag försökte gå som vanligt som om inget hade hänt haha. Tänkte att det var bäst så. Sen när jag kommit fram till stenhagen och ska upp för den långa trappan till lokalen snubblar jag till ännu en gång och när jag kommit upp och precis ska öppna dörren ramlar jag omkull mitt framför alla i lokalen en tredje gång. Sånn jäkla otur asså och fattar inte hur jag lyckades ramla två gånger just på trappan. Sen inte nog med det, när jag kommit hem och ska duscha halkar jag till lite grann i badkaret för 4de gången haha.

Ha ett niceness lov och hoppas ni njööööt av min snubbelbubbel historia, puss och kram skumbanan, sov gott <3

/ astrilistus

If you be my star, I'll be your sky.


Välkommen till min nya blogg!

MIN NYA BLOGG, MITT NYA LIV. Typ. Haha.

/ astrilistus

RSS 2.0